суботу, 22 листопада 2014 р.

Година - реквієм "Пам'ять серця"

Горить свіча, І випікає серце Її вогонь.
І серце скапує сльозами в пригорщі долонь...
Нема від серця сліду — Тільки світло —
Яскраве й тепле, наче подих свічки...
Горить свіча... А, може, то Душа?..



Голодомор 1932–1933 років — акт геноциду українського народу, здійснений керівництвом ВКП(б) та урядом СРСР у 19321933 роках, шляхом організації штучного масового голоду, що призвів до багатомільйонних людських втрат.

На знак вшанування пам'яті невинних жертв Голодомору у суботу 22 листопада 2014 року з 16 год. приєднуйтесь до всеукраїнської акції "ЗАСВІТИ СВІЧКУ!" 
Із настанням темряви засвітіть і поставте свічку на підвіконня так, щоб її було видно знадвору. Цей вогник символізуватиме нашу скорботу і пам'ять про мільйони загублених життів співвітчизників. А також на честь пам'яті жертв геноциду Українського народу вшануйте їх хвилиною мовчання о 16 годині. 


Зга­даймо в наших молитвах усіх тих, хто страждав і помер під час ве­ликого голодомору. Вірю, що в ці дні по всій Україні люди запалять свічки, щоб пом'янути тих, хто загинув від голодної смерті. Хай пам'ять про всіх невинно убієнних згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.
Вічна пам'ять замореним голодом!

Немає коментарів:

Дописати коментар