пʼятницю, 4 жовтня 2013 р.

"Світоч української педагогіки"




Ведучі: бібліотекар відділу обслуговування ЦРБ Віра Сукач
та учень 10 кл. Підгайцівської ЗОШ Іван Каневський
Центральна районна бібліотека, бібліотека-філія с. Підгайці та місцева загальноосвітня школа спільно організували та провели театралізований  вечір-портрет «Світоч української педагогіки», присвячений 95-річчю від дня народження Василя Сухомлинського – великого гуманіста і добротворця, видатного педагога, письменника, який своє серце віддавав дітям.





                   

Слухачами заходу  були  учні 7-11 класів  загальноосвітньої  школи, учасниками – учні 10-их класів Підгайцівської ЗОШ: Іван Каневський, Катерина Іванова, Богдан Семенюк, Тетяна Ковальчук, Володимир Демчук, Катерина Дроздюк,  які  виступили  в  образах Василя Сухомлинського, його матері, дружини, читців  його  поезій.


 

У заході  взяли  участь  та виступили начальник відділу культури  райдержадміністрації Валентина Зінчук,  заступник  директора школи Віктор  Баран. 

      Присутні  мали  змогу  переглянути документальний фільм «Портрет. Школа Василя Сухомлинського» та  ознайомитися з творами великого педагога та літературою про його життєвий та творчий шлях, представленими  на  виставці «Серце віддаю дітям». 

Немає коментарів:

Дописати коментар