середу, 13 червня 2012 р.

Гра - подорож


Упродовж усього життя ми звертаємося до книги. Батьки читали нам казки, вірші, співали пісні, коли ми ще і говорити добре не вміли. З дитячих років книжка допомагала  пізнати себе і зрозуміти світ, що нас оточує. 
І недарма говорять, що книга - це одне із див світу. Величезний світ лине до нас зі сторінок улюблених книг. Саме історії виникнення книги та її ролі в житті людини була присвячена гра-подорож «Країна, якої немає на карті». Учні 7-А класу шкільного табору «Росинка» здійснили подорож у світ літератури, математики, української мови, взяли участь у конкурсах «З якої країни  літературний герой», «Математика у назвах творів».
 За допомогою довідкового бюро «Словника» відкрили для себе світ довідкової літератури. Ознайомилися з літературою, що розміщена на книжковій виставці «Супутники допитливих» та тематичних поличках «Для кмітливих і допитливих», «Не бійтесь заглядати у словник».


четвер, 7 червня 2012 р.

Перше знайомство з бібліотекою


Середня група "Віночок" дитячого садочка "Малятко" села Підгайці разом із своїм вихователем Степанюк Наталією Володимирівною вперше відвідали стіни сільської бібліотеки. Діти здійснили мандрівку по книжковим полицям, де розміщена література для наймолодших користувачів, послухали бесіду «Як любити і берегти книгу». А свою активність і кмітливість дітки проявили під час проведення конкурсу загадок.